Annullering
Forbrugerne har en fjorten dages fortrydelsesret.

Tilbagetrækning

Du har ret til at trække dig ud af denne kontrakt inden fjorten dage uden at give nogen grund.

Tilbagekaldelsesperioden er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, der er navngivet af dig, som ikke er transportøren, har eller har taget besiddelse af varerne.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (RJ Tangenberg, Edisonstraat 16, 7903 AN  HOOGEVEEN, info@adapt-r.dk, telefon: + 31-528-301000) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. Et brev sendt med posten , Fax eller e-mail) om din beslutning om at trække sig ud af denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede formular til tilbagetrækning, som ikke er påkrævet.

Du kan elektronisk udfylde og indsende formularen for tilbagetrækning eller enhver anden utvetydig erklæring på vores websted www.adapt-r.dk/annullering. Hvis du bruger denne mulighed, sender vi dig straks (f.eks. Via e-mail) en bekræftelse af modtagelsen af ​​en sådan tilbagekaldelse.

For at opretholde afbestillingsperioden er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelsen af ​​angreretten inden udløbet af tilbagetrækningsperioden.

Konsekvenser af aflysningen

Hvis du trækker dig fra denne aftale, har vi valgt alle betalinger, vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (bortset fra de ekstra omkostninger, der følger af, at du vælger en anden leveringsmetode end den mest gunstige standardlevering, vi tilbyder skal tilbagebetale øjeblikkeligt og senest inden for fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen om din tilbagekaldelse af denne kontrakt er nået til os. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt med dig; Under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet for disse refusionsgebyrer. Vi kan nægte at tilbagebetale dig, indtil vi har varen tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvad der er tidligere.

Du skal returnere varerne til os straks og under alle omstændigheder senest fjorten dage fra den dato, hvor du underretter os om annullering af denne kontrakt. Fristen overholdes, hvis du sender varerne inden udløbet af perioden på fjorten dage. Du bærer de øjeblikkelige omkostninger ved returnering af varerne. Du skal kun betale for et mulig værditab på varerne, hvis dette værditab skyldes en håndtering, der ikke er nødvendig for at undersøge varens art, egenskaber og funktionalitet.

Standardfortrydelsesformular
(Hvis du vil trække kontrakten tilbage, skal du udfylde denne formular og sende den tilbage.) – Til R.J. Tangenberg, Edisonstraat 16, 7903 AN  HOOGEVEEN (Holland), info@adapt-r.dk Klik her for den gratis returportal
– Jeg / vi (*) tilbagekalder hermed den kontrakt, der er indgået af mig / os (*) om køb af følgende varer (*) / levering af følgende service (*)

– Bestilt den (*) / modtaget den (*)

– forbrugerens (e) navn

– forbrugernes (e) adresse

– Underskrift af forbruger (e) (kun når det er meddelt på papir)

– dato

(*) Slet efter behov.

Annulleringspolitik oprettet med Trusted Shops lovlige tekstforfatter i samarbejde med Wilde Beuger Solmecke Rechtsanwälte.