Om os

Din egen opvaskemaskine i et IKEA køkken?

Lad os antage, at du har besluttet at købe et IKEA køkken og tager ind til IKEA, hvor ekspedienten fortæller dig, at din Siemens opvaskemaskine ikke passer til et IKEA køkken. Alt apparatur passer perfekt i et IKEA køkken, men opvaskemaskinen er et problem, fordi lågen ikke kan åbnes helt. Du bliver altså nødt til at købe en IKEA opvaskemaskine. En anden mulighed er at save et stykke af køkkenfronten. Derved ødelægger du med det samme dit nye køkkens flotte udstråling. En anden mulighed er at placere opvaskemaskinen lavere og save et hul i fodpanelet. Det ser heller ikke godt ud, og for det meste kan det slet ikke lade sig gøre. Som sidste mulighed kan du anskaffe en XXL opvaskemaskine, men den koster “det dobbelte”, og du får en kvalitativt dårligere maskine, sammenlignet med en normal opvaskemaskine.

Jeg kom også ud for ovennævnte problemer. Jeg har fundet på en løsning, som du også kan bruge! For more update please visit this site http://thehappyhippybaby.com/

Læs videre nedenfor eller Kig ind i webshoppen >

Som så mange andre produkter, blev adapt-r skabt som et resultat af et problem. I 2015 købte jeg, Rob Tangenberg, et IKEA-køkken. Jeg var (og er stadig) meget tilfreds med kvaliteten mit køkken fra IKEA. Min kone og jeg havde shoppet i mange timer på forskellige køkkencentre og valget faldt på et IKEA-køkken. Vi valgte udstyr fra Siemens og vi købte en bordplade i granit fra en naturstensforhandler. Kun køkkenskabene med tilbehør kom fra IKEA. Sælgeren fortalte os, at udstyret var let at installere, men hun advarede os om, at kun IKEA-opvaskemaskiner kunne installeres i køkkenet på grund af køkkendørens størrelse. Jeg spekulerede på om dette kunne være sandt, og forsøgte herefter at finde en løsning.

Der var flere på internettet, der havde samme problem som jeg, men ingen havde en løsning. Jeg havde brugt timer på af analysere og komme på en løsning. Til sidst fandt jeg på en løsning, og brugte den i vores eget køkken. I marts 2015 købte jeg en Miele opvaskemaskine og installerede den i vores nye køkken med den første version af adapt-r.

Adapt-r 2.0

I juli 2015 fik jeg den ide, at jeg kunne sælge min løsning. Først solgte jeg den adapt-r, som jeg brugte i mit eget køkken. Men denne adapt-r var ikke velegnet til alle typer opvaskemaskiner. Derfor re-designede jeg den. Det nye design tager højde for så mange faktorer som muligt, som kan opstå med forskellige køkkenfronter i kombination med de forskellige opvaskemaskiner. Den nuværende adapt-r er udarbejdet i samarbejde med, og input fra, både kunder, brugere og installatører. De dårlige dele er alle udfaset og erstattet af et andet design / materiale.

Den første adapt-r kunne jeg selv fremstille i garagen. Den nuværende adapt-r er så kompleks, at der kræves en hel række maskiner til fremstilling. Produktionen af komponenterne er derfor udliciteret til forskellige metalbearbejdningsvirksomheder fra hele landet. Siden september 2016 tilbyder vi adapt-r’en med et pivotpunkt, der er nemmere at justere, hvilket gør det endnu enklere at installere adapt-r’en. Ud over installationen i IKEA-køkkener, er adapt-r nu også brugt i andre køkkener, herunder køkkener fra Bruynzeel.

Ændringer 2018

  • Vejledninger: Vi beder hele tiden vores kunder om gåde råd og får jævnligt tips og tricks. Vi hører, at installationsvejledningen ikke altid er lige nem at forstå for alle. Fra starten af 2018 kan der fås nye vejledninger, hvor vi har medtaget så meget feedback som muligt fra jer. Eksempelvis har vi suppleret med videoer med tips til en række afgørende punkter. Dernæst har vi tilføjet tekst for at tydeliggøre punkterne. Vejledningerne kan fås på flere end 10 forskellige sprog.
  • Lyd: I nogle tilfælde kunne der høres en lyd, når opvaskemaskinen blev åbnet og lukket. For at slippe af med denne lyd har vi ændret lidt på nogle komponenter, således at alle adapt-r fra og med 2018 er lydløse.
  • Pris: Udviklingen af adapt-r vanskeliggøres på grund af den pris, som vi højst vil forlange for en adapt-r. I stedet for 2 modeller adapt-r har vi derfor besluttet at tilbyde 3 modeller.  Vi vil gerne tilbyde alle et passende system, og derfor har vi siden 12-10-2018 leveret en adapt-r 2.0 basic, en adapt-r 2.0 easy og en adapt-r premium. Forskellene mellem disse systemer kan du se her.
  • Nye systemer:En adapt-r 2.0 basic forbliver grundlæggende, som den altid har været, en adapt-r 2.0 easy leveres med forskellige tools og skabeloner, som gør installationen nemmere, og en adapt-r premium er vores “High-end” glidehængsel, og den er nemmest at installere.
  • Gratis returnering: fra 12-10-2018 kan der returneres gratis. Du kan her uden problemer lave din returlabel.

Hvorfor valgte man navnet “adapt-r”?

En af mine meget gode venner fandt på navnet adapt-r, og det har to betydninger.

  • Adapt-r står for adapter, som er et “forbindelsesstykke mellem to ting, der ikke bare passer sammen”.
  • Adapt er synonym for tilpasning. -r er det matematiske navn på radius af en cirkel. En adapt-r ændrer radius / rotationsradius på køkkenfronten, hvilket skaber glidemekanismen.

Rob Tangenberg,

butik

Fra hængsel til CNC-maskine

Da Rob opfandt adapt-r og solgte det online i 14 forskellige lande, bemærkede han, at salget i Nederlandene var over gennemsnittet. Dette var bemærkelsesværdigt, da resten af verden er meget større end Nederlandene. Efter at have undersøgt dette fandt han ud af, at adapt-r’s online præsentation kunne forbedres; produktbillederne var ikke af høj kvalitet og viste ikke tydeligt, hvad produktet indeholdt. Derfor besluttede han at investere i dette.

360-graders fotografering

I 2017 besluttede vi at forbedre den online præsentation med interaktiv fotografering. Vi udstyrede en opvaskemaskine med en adapt-r og en plexiglas køkkenfront og fotograferede hele enheden rundt om. Dette gav potentielle kunder over hele verden et bedre billede af produktet. Dog var en drejeskive, der kunne bære vægten af opvaskemaskinen, ikke tilgængelig, og eksisterende systemer var for dyre. Så Rob udviklede sit eget system. Selvom 360-graders billederne nu ikke længere er på hjemmesiden, fordi adapt-r er blevet videreudviklet, var dette begyndelsen på en ny passion for Rob.

Fotograferingsløsninger

Rob udvidede sine fotograferingsløsninger fra små produkter som ure til store genstande som stole. I 2018 startede han udviklingen af et system til fotografering af biler. Med dette system kan man fotografere biler rundt om på tre minutter. Dette førte til oprettelsen af en virksomhed, der specialiserer sig i automotive fotografering, ideel for bilforhandlere.

Laserskæring

Under udviklingen af fotograferingsløsninger viste det sig ofte nødvendigt at teste prototyper, hvilket var økonomisk ugunstigt for små mængder. Først prøvede vi en 3D-printer, men dette var ikke tilstrækkeligt. Vi skiftede til laserskæring. Rob ønskede at købe en stor laserskæremaskine, men leverandøren foretrak, at vi købte en mindre maskine. Til sidst købte vi begge maskiner, som havde mere end nok kapacitet og kun blev brugt én dag om ugen. Derfor besluttede Rob at udleje kapaciteten, hvilket førte til en virksomhed, der specialiserer sig i laserskæring af plastik og skræddersyede halvfabrikata.

CNC-skære- og fræsemaskine

I 2022 stødte vi under laserskæringen på begrænsninger, især ved bearbejdning af gummi og visse typer plastik. Dette førte til udviklingen af en CNC-maskine, specielt til arbejdet hos De Laser Frezer. Denne maskine kan skære med en skarp kniv og indeholder også et fræsehoved. Den leveres som byggesæt, ideel for både professionelle og hobbyister.

Innovation og vækst

Adapt-r, som opstod ud fra et problem, dannede grundlaget for flere virksomheder. Siden 2022 er den færdigudviklede adapt-r version blevet tilbudt, og adapt-r har nu mere end 50.000 brugere over hele verden.