Har du en Hoover HDI 2D623 opvaskemaskine, der ikke passer ind i dit IKEA køkken?

Eller leder du efter en opvaskemaskine og gerne vil finde ud af, hvilken Hoover opvaskemaskine der passer bedst til et IKEA-køkken?

Hoover opvaskemaskine passer ikke

Hvis du allerede har en Hoover opvaskemaskine, og du har opdaget, at den ikke passer ind i dit køkken, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder en løsning så du uden besvær kan montere en Hoover HDI 2D623 i ethvert IKEA køkken. Vores system blev specielt udviklet til HDI 2D623 opvaskemaskinen og andre opvaskemaskiner.

Hvorfor adapt-r?

Gælder alle fuldt integrerede opvaskemaskiner
Lavet til HDI 2D623
Hoover egnet
Udvidet hjælp til installationen
Ingen brudte overgange i køkkenet
HDI 2D623 IKEA egnet

Bestil direkte

HDI 2D623 med IKEA køkkenfront

Med adapt-r glide system er det let at montere Hoover HDI 2D623 i en IKEA køkkenfront. Adapt-r passer til alle typer IKEA køkkenfronter. For at montere HDI 2D623 i en IKEA køkkenfront, er det bedst at bruge adapt-r Premium. Dette glide system giver det mest solide resultat og er nemmest at montere.

Adapt-r, til alle opvaskemaskiner

✓ AEG ✓ Amica ✓ ASKO ✓ ATAG ✓ Bauknecht ✓ Beko ✓ Bosch ✓ Candy ✓ Elektrolux ✓ Etna ✓ Grundig ✓ Indesit ✓ Inventum ✓ LG ✓ M-System ✓ Miele ✓ Pelgrim ✓ Samsung ✓Siemens ✓ Smeg ✓ Whirlpool ✓ Zanussi

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har udviklet et system (der kaldes adapt-r) der giver os mulighed for at montere enhver opvaskemaskine i et IKEA køkken.  Vi tilbyder tre varianter:

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at spørge på vores online ofte stillede spørgsmål side.