Hvad gør adapt-r?

Adapt-r giver dig mulighed for at bruge mærke og den type opvaskemaskine, som du ønsker at have i dit IKEA-køkken. Den ønskede opvaskemaskine kan bygges ind i et IKEA-køkken med adapt-r glide hængsel. Adaptor-r er et glidende hængsel, der er specielt udviklet til fuldt integrerede og indbyggede opvaskemaskiner.

Med større køkkenfronter, ligesom IKEA Metod-fronterne, vil opvaskemaskinens dør ikke kunne åbnes helt. Uden adapt-r er det ikke muligt at sætte enhver slags opvaskemaskine i et IKEA-køkken. Adapt-r løser dog problemet, og sikrer, at “overlængden” af køkkenfronten er “fanget”. Dette gøres ved at glide fronten frem og tilbage, når du åbner og lukker opvaskemaskinen

Hvilke opvaskemaskiner passer i et IKEA-køkken med adapt-r?

Lige meget hvilket mærke opvaskemaskine du vil installere, så passer adapt-r’en. Hvis du har en fuldt integreret opvaskemaskine, passer adapt-r. Det eneste du skal være opmærksom på, er tykkelsen af adapt-r. Det er 19 mm tykt, og derfor skal opvaskemaskinen placeres 19 mm. bagud i forhold til køkkenskabene.

Normalt er dette rum tilgængeligt, fordi køkkenskabe er 60 cm. dybe og de fleste opvaskemaskiner er mellem 56 cm. og 58 cm. dybe. IKEA-køkkener er i dag endnu dybere, fordi et monteringsbeslag er placeret bag kabinettet.

Tip: For en sikkerheds skyld skal du sørge for, at der ikke er tykke rør bag opvaskemaskinen.

Adapt-R passer, blandt andet, til følgende mærker af opvaskemaskiner:

* AEG
* ATAG
* Beko
* Bosch
* Candy
* ETNA
* Exquisit
* Electrolux
* Indesit
* Inventum
* Miele
* Pelgrim
* Samsung
* Siemens
* Smeg
* Whirlpool
* Zanussi
* Etc.

Adapt-R leveres i et byggesæt, og der er brug for teknisk indsigt for at installere Adapt-R 2.0 korrekt. Monteringsdybden på Adapt-R er 19 mm. Adapt-R er monteret på opvaskemaskinens originale monteringspunkter. Dette bevarer producentens garanti på opvaskemaskinen.

Adapt-R er lavet af aluminium og rustfrit stål, hvilket garanterer et robust og korrosionsfrit produkt. Desuden er Adapt-R forholdsvis let at skille ad, så det kan bruges igen, når man får nyt køkken eller ny opvaskemaskine. Selvfølgelig leveres adapteren med en grundig brugsanvisning.

Hos Adapt-R er det meget vigtigt at vi leverer et godt produkt. Ikke kun det fysiske produkt, men også den overordnede service skal være i orden. Hvis du har forslag til forbedringer, klager, ris / eller ros vil vi gerne høre dem via info@adapt-r.dk.

Udover e-mail, kan du kontakte os på telefon +31528301000 på arbejdsdage mellem kl. 12.00 og 17.00. På dette nummer kan du også kommunikere med os via WhatsApp.